logo dageraad advies
Jeroen Rommets

Jeroen Rommets

Adviseur

Jeroen Rommets

Adviesstijl

Gedreven, confronterend, relativerend, humoristisch en met gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen

Persoonlijk

Jeroen is erg betrokken bij zijn klanten. Hij beschikt over conceptueel denkvermogen en weet bruggen te slaan om mensen samen te brengen in lastige situaties. Jeroen weet mensen te stimuleren om eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Kwaliteiten

Jeroen wordt door klanten omschreven als een enthousiaste en oprecht  geïnteresseerde adviseur die met verfrissende humor lastige situaties weet te analyseren en te veranderen. Hij weet structuur aan te brengen in chaotische en hectische vraagstukken en vindt het belangrijk hier belanghebbenden actief bij te betrekken. Jeroen is een ervaren managementcoach die investeert in een goede, langdurige relatie.

Motto


Goede leiders hebben een visie die richting geeft aan duurzame veranderingen. Hele goede leiders hebben geen visie, maar ontwikkelen die samen met anderen!

Effectief HR-beleid

Effectief HR beleid

Het doel van HR: de mensen in uw organisatie doen de goede dingen goed. Goede opzet en uitvoering van HR-beleid is essentieel om uw mensen te kennen én te versterken. Dageraad Advies helpt bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve en samenhangende HR-instrumenten. Daarmee kunt u uw organisatie versterken en professionaliseren.

Lees verder

Strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning

Vergrijzing, veranderende behoefte aan kwaliteiten en kwantiteiten van personeel, behoefte aan minder management(-lagen) en meer zelfsturende teams. De dynamiek van deze tijd vergt veel van organisaties en haar medewerkers. Een duidelijke Strategische Personeelsplanning (SPP) maakt organisaties bewust van het arbeidskapitaal én potentieel in veranderende organisaties.

Lees verder

Organisaties inrichten en besturen

Inrichten en besturen</br> van organisaties

Elke organisatie heeft expliciete of impliciete doelen en een visie, missie en strategie om die doelen resultaatgericht te bereiken. Maar elke organisatie heeft ook te maken met de complexe maatschappij van vandaag de dag. Wijzigingen (wet- en regelgeving, arbeidsmarkt, financiering, keten) vragen om een flexibel en resultaatgericht beleid, waardoor u zich kunt zich focussen op klanten, bedrijfsprocessen en resultaat.

Lees verder