logo dageraad advies
Erwin

Erwin Flim

Adviseur

Erwin Flim

Adviesstijl


Nuchter, resultaat- en mensgericht. Focus op het aanboren van het ondernemerschap bij de klant.

Persoonlijk

Erwin is enthousiast en pragmatisch: een echte doener. Zijn handen jeuken doorgaans om meters te maken en organisaties verder te helpen. Zijn kracht is om individuen en groepen te begeleiden om samen resultaten te boeken. Erwin heeft veel internationale advieservaring opgedaan en weet hierdoor flexibel in te spelen op nieuwe situaties en gedrag (cultuur).

Kwaliteiten

Erwin wordt door klanten omschreven als een adviseur die complexe thema’s weet terug te brengen tot overzichtelijke vraagstukken. Hij ontwikkelt en realiseert praktisch toepasbare structuren, systemen en methodieken. Tot slot is Erwin een ervaren trainer in advies- en leiderschapscompetenties.

Motto


Het moet wel werken!

Effectief HR-beleid

Effectief HR beleid

Het doel van HR: de mensen in uw organisatie doen de goede dingen goed. Goede opzet en uitvoering van HR-beleid is essentieel om uw mensen te kennen én te versterken. Dageraad Advies helpt bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve en samenhangende HR-instrumenten. Daarmee kunt u uw organisatie versterken en professionaliseren.

Lees verder

Strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning

Vergrijzing, veranderende behoefte aan kwaliteiten en kwantiteiten van personeel, behoefte aan minder management(-lagen) en meer zelfsturende teams. De dynamiek van deze tijd vergt veel van organisaties en haar medewerkers. Een duidelijke Strategische Personeelsplanning (SPP) maakt organisaties bewust van het arbeidskapitaal én potentieel in veranderende organisaties.

Lees verder

Organisaties inrichten en besturen

Inrichten en besturen</br> van organisaties

Elke organisatie heeft expliciete of impliciete doelen en een visie, missie en strategie om die doelen resultaatgericht te bereiken. Maar elke organisatie heeft ook te maken met de complexe maatschappij van vandaag de dag. Wijzigingen (wet- en regelgeving, arbeidsmarkt, financiering, keten) vragen om een flexibel en resultaatgericht beleid, waardoor u zich kunt zich focussen op klanten, bedrijfsprocessen en resultaat.

Lees verder