logo dageraad advies

Partners

eurohrm_logo

EuroHRM is opgericht door Dr. Gerard Evers waarmee we de afgelopen jaren een steeds intensievere samenwerking zijn aangegaan.

website EuroHRM

 

novigo-logo

Novigo BV levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in financiële processen en functies, door middel van advisering en het op interim-basis invullen van (financiële) posities. De kracht van Novigo is dat advies- en interim-ervaring wordt gebundeld, waardoor in korte tijd een goed beeld ontstaat van waar het in uw organisatie om draait. Noem ze gerust bruggenbouwers die op het gebied van finance voor oplossingen zorgen!

website Novigo

 

logo

PurpleHRM helpt haar klanten om de strategische waarde van HR beter te benutten. Dat doen zij met behulp van krachtige, gebruiksvriendelijke software die helpt om beter onderbouwde beslissingen te nemen, het rendement van beslissingen te meten en zo gericht te sturen op kosten, kwaliteit, talent, performance en succes van de human resources in organisaties.

website PurpleHRM

Effectief HR beleid

Effectief HR beleid

Het doel van HR: de mensen in uw organisatie doen de goede dingen goed. Goede opzet en uitvoering van HR-beleid is essentieel om uw mensen te kennen én te versterken. Dageraad Advies helpt bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve en samenhangende HR-instrumenten. Daarmee kunt u uw organisatie versterken en professionaliseren.

Lees verder

Strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning

Vergrijzing, veranderende behoefte aan kwaliteiten en kwantiteiten van personeel, behoefte aan minder management(-lagen) en meer zelfsturende teams. De dynamiek van deze tijd vergt veel van organisaties en haar medewerkers. Een duidelijke Strategische Personeelsplanning (SPP) maakt organisaties bewust van het arbeidskapitaal én potentieel in veranderende organisaties.

Lees verder

Inrichten en besturen van organisaties

Inrichten en besturen</br> van organisaties

Elke organisatie heeft expliciete of impliciete doelen en een visie, missie en strategie om die doelen resultaatgericht te bereiken. Maar elke organisatie heeft ook te maken met de complexe maatschappij van vandaag de dag. Wijzigingen (wet- en regelgeving, arbeidsmarkt, financiering, keten) vragen om een flexibel en resultaatgericht beleid, waardoor u zich kunt zich focussen op klanten, bedrijfsprocessen en resultaat.

Lees verder