logo dageraad advies
Nicole Veldman

Nicole Veldman

Adviseur

Nicole Veldman

Adviesstijl

Analytisch, resultaat- en kwaliteitsgericht. Denkt met de klant mee.

Persoonlijk

Nicole is zeer energiek, resultaatgericht en gedreven om dienstverlening van een hoog kwaliteitsniveau te leveren. Met haar enthousiasme weet zij anderen mee te krijgen. Haar kracht is het leggen van verbindingen en zorgdragen voor integrale adviezen.

Kwaliteiten

Nicole wordt door anderen omschreven als een enthousiaste en gedreven adviseur die in staat is om structuur aan te brengen in complexe vraagstukken. Zij is daadkrachtig, vasthoudend en doelgericht. Nicole gaat voor een gedegen en integrale aanpak en weet verschillende disciplines bij vraagstukken te betrekken.

Motto


Niets is onmogelijk

Effectief HR-beleid

Effectief HR beleid

Het doel van HR: de mensen in uw organisatie doen de goede dingen goed. Goede opzet en uitvoering van HR-beleid is essentieel om uw mensen te kennen én te versterken. Dageraad Advies helpt bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve en samenhangende HR-instrumenten. Daarmee kunt u uw organisatie versterken en professionaliseren.

Lees verder

Strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning

Vergrijzing, veranderende behoefte aan kwaliteiten en kwantiteiten van personeel, behoefte aan minder management(-lagen) en meer zelfsturende teams. De dynamiek van deze tijd vergt veel van organisaties en haar medewerkers. Een duidelijke Strategische Personeelsplanning (SPP) maakt organisaties bewust van het arbeidskapitaal én potentieel in veranderende organisaties.

Lees verder

Organisaties inrichten en besturen

Inrichten en besturen</br> van organisaties

Elke organisatie heeft expliciete of impliciete doelen en een visie, missie en strategie om die doelen resultaatgericht te bereiken. Maar elke organisatie heeft ook te maken met de complexe maatschappij van vandaag de dag. Wijzigingen (wet- en regelgeving, arbeidsmarkt, financiering, keten) vragen om een flexibel en resultaatgericht beleid, waardoor u zich kunt zich focussen op klanten, bedrijfsprocessen en resultaat.

Lees verder